آموزش موسیقی به هنرجویان مستلزم همکاری و نظارت دقیق والدین است. معلم موسیقی صرفا نمیتواند با ایجاد انگیزه فرزند شما را تبدیل به موزیسین کند یا اینکه زیر لب وردی بخواند و فوت کند و ناگهان فرزند شما تبدیل به یک موزیسین حرفه ای شود.
معلم موسیقی فقط میتواند خوب،منظم و درست آموزش دهد و مابقی با برنامه ریزی و همکاری هنرجو و خانواده میتواند منجر به موفقیت شود.
معلم موسیقی نمیتواند به زور فرزند شما را موزیسین کند مگر به پشتوانه و همکاری شما.
در اینجا خانواده موظف است که زمینه های علاقه فرزند خود به آموزش موسیقی را با توجه دقیق به تمرینهای او قویتر کند.میتوانید هنگام تمرین او چند دقیقه ای کنارش بنشینید و با دقت به موسیقی که مینوازد گوش کنید و با او در مورد آن قطعه صحبت کنید.با این کار هنرجو احساس ارزشمندی و اهمیت میکند و این در واقع بهترین تشویق عملی برای اوست.
دقت داشته باشید که فرزندان ما توانایی های محدودی دارند و آنها نمیتوانند همزمان ورزشکار حرفه ای،موزیسین حرفه ای،مخترع و در عین حال در دروس مدرسه نیز نمرات عالی بگیرند.در اینجا خانواده موظف به کشف استعداد و سپس تمرکز بر روی علاقه و استعدادهای واقعی آنهاست.
فرزند شما میتواند در کلاسهای مختلف ورزشی،زبان،درسی،مدلینگ،کامپیوتر،نقاشی و ...همزمان پیشرفت کمی داشته باشد اما خروجی کلاسهای مختلف و بی هدف، فقط احساس پوچی،بی انگیزگی و سردرگمی برای آنهاست.
بنابراین بهتر است که علائق آنها در سنین پایین توسط شما کشف شود و در همان جهت هدایت شود.به جای تولید عناوین مختلف برای فرزندانمان،روی علاقه و استعدادهای واقعی آنها متمرکز شویم تا آینده آنها را بسازیم.
مقالات مرتبط:
- نکاتی درباره پدال گیری و تمپو در پیانو
- بهترین روش برخورد با هنرجویانی که تمرین نمی کنند(مخصوص معلمان سازدهنی)
- 10 نکته مهم و کاربردی برای خرید اولین تار
- مزایا و معایب یادگیری دف بصورت مجازی
- 10 نکته برای نگهداری و مراقبت از ساز ویولن
- مدت زمان یادگیری دوتار چقدر است؟