آیا می دانستید دشوارترین متد پیانو چیست؟
دشوارترین متد اجرایی آموزش پیانو متعلق به یک آهنگساز آمریکایی بنام Conlon nancarrow است (نانکارو،کانلن1997-1912).
این متد آنقدر سخت و مشکل است که بیشتر برای پیانوهای اتوماتیک برنامه ریزی میشد و نوازندگان بسیار کمی این متد را نواخته اند و با آن آشنایی دارند و اکثر آنها از سختی کار با این روش گلایه مند بوده اند.
کانلن نوازنده ترومپت در یک بند جز بود که بعدا پیانیست شد و قطعاتی را برای پیانو نوشت که تقریبا هیچ پیانیستی از عهده اجرای آن برنمی آمد حتی خود آهنگساز!!!
او با استفاده از یک پیانوی خودنواز به شکل سینتیسایزر،که رل های آن بادست پانچ میشد، به تجربه و با ترکیبهایی از ریتم و سرعت که برگرفته از ریاضیات هم بود، توانست آثاری با تداومی خلسه آور ایجاد کند که تحسین نسل جوان آهنگسازان مینیمالیست را برانگیخت.مشخصه برجسته موسیقی او سوراخهایی است که روی رل های پیانوی خود نواز ایجاد کرده بود.این قطعات نوشته شده همگی در سطوح9و 10 هستند و تکنیک بسیار بالایی را نیاز دارند.
البته بعدا نوازندگان پیانویی از آمریکا و اروپا قطعات کانلن را نواختند،اما هیچیک با لذت و شوق در مورد آن صحبت نکرده اند وظاهرا اجرای آنها صرفا به دلیل قراردادی بوده است که با ناشر منعقد کرده بودند.
این آهنگساز بعد از اینکه کمونیست شد به مکزیک فرار کرد و شهروند این کشور شد.سپس به اسپانیا رفت و در جنگ اسپانیا علیه فرانکو شرکت کرد و در سال 1997 درگذشت.
از جمله آثار او میتوان به مجلسی و تکنوازی بلوز و پرلود برای پیانو(1935)،توکاتا برای ویولن و پیانو(1935)،سپتت(1940)،سوناتینا برای پیانو(1940)،تریو برای کلارینت ،فاگوت و پیانو(1943)،سوییت برای ارکستر(1943) و سه کوارتت زهی اشاره کرد.