در این مقاله می خواهیم به دلایل اصلی رهاکردن موسیقی توسط هنرجویان اشاره کنیم.چرا که اکثر هنرجویان موسیقی در ابتدای کار با شوق و ذوق در کلاس موسیقی شرکت می کنند اما در ادامه اتفاقاتی باعث میشود تا آن انگیزه اولیه را از دست بدهند.
پشت پرده این آمار ناامید کننده،دلایلی مانند از دست دادن انگیزه،مشکلات در یافتن راه حل درست تمرین و نبود حمایت کافی نهفته شده است.
اما آیا می دانستید که راهی برای تبدیل شدن به بخشی از آن 20% که موسیقی را رها نمی کنند
وجود دارد؟
راه حل های ساده و در عین حال مهمی از جمله تداوم و استمرار در تمرین،آنالیز دقیق میزان پیشرفت،یادگیری مهارت های مکمل و ...کمک میکنند تا سفر موسیقایی شما متفاوت تر شود و سریع تر به نقطه ایده آلتان در موسیقی برسید.
در اینجا باید اعتراف کنیم که یادگیری موسیقی نسبت به یادگیری سایر مهارت ها، دشواری های بخصوصی دارد.اکنون چند مثال در مورد آموزش های مختلف میزنیم و اشاره به نوع فعالیت مورد نیاز می کنیم.
یادگیری زبان نیاز به "فعالیت ذهنی" دارد.
کلاس بدنسازی نوعی "فعالیت فیزیکی" است.
یادگیری آشپزی نیاز به "فعالیت ذهنی" دارد.
یادگیری شنا نوعی "فعالیت فیزیکی" می باشد.
اما یادگیری موسیقی هم فعالیت ذهنی و هم فعالیت فیزیکی است و ذهن نسبت به این مقدار از فعالیت گارد و مانع دارد.
و اما راه حل چیست؟
یادگیری موسیقی چون یک فعالیت ذهنی و فیزیکی است،نیاز به ممارست و استمرار دارد و همین استمرار در تمرین خود نیاز به انگیزه و پشتیبانی دارد.
از طرفی شما باید روابط ،قواعد و قوانین به کار رفته در موسیقی را آموزش ببینید تا بتوانید با حداکثر توانمندی موسیقی را یاد بگیرید.
در اینجا استفاده از یک استاد متخصص،حرفه ای،منظم،با انگیزه و خوش اخلاق میتواند به ما در پیمودن این مسیر پرفراز و نشیب کمک کند و تجربیات گرانبهای خود را در اختیار ما بگذارد تا بتوانیم با سرعت بیشتری به اهدافمان در آموزش موسیقی دست پیدا کنیم.
همچنین استاد به عنوان یک پشتیبان در کنار شما به یادگیری بهتر موسیقی کمک کرده و می توانید تمرینات با کیفیت تری را تجربه کنید، تمرینات را چک و آنالیز میکند تا در مسیر درست قدم بردارید.همچنین در کنار آن، مهارتهای مختلف موسیقی از جمله تئوری موسیقی،ریتم خوانی،وزن خوانی و روش تمرین اصولی تا مدیریت استرس و کنترل کمال گرایی و ... را به صورت کامل به شما آموزش می دهد.
مقالات مرتبط: