تنبلی و بی انگیزگی یکی از مشکلاتی است که هنرجوهای موسیقی در مراحل مختلف با آن روبرو می شوند.این مشکلات تاثیر مستقیم روی کیفیت تمرین هنرجو دارند و قرارگیری در مسیر درست تمرینی می تواند باعث پیشرفتی چشم گیر در آموزش موسیقی بشود.
اگر شما هم تنبلی و بی انگیزگی در موسیقی رو تجربه کردید و قصد مقابله با آن را دارید با ما همراه شوید تا 6 روش مقابله با آن را مرورکنیم.
1-یک برنامه تمرینی ایجاد کنید.
یک برنامه تمرین منظم تنظیم کنید و تا حد امکان به آن پایبند باشید.ثبات در ایجاد انظباط و تبدیل تمرین به یک عادت ،بسیاربسیار مهم است.
2-تقسیم تمرینات.
جلسه تمرین خود را به بخش های کوچک و قابل مدیریت تقسیم کنید.این باعث می شود که تمرین کمتر طاقت فرسا و دست یافتنی تر باشد.البته این که چطور تقسیم کنید از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با روش های اصولی این تقسیم تمرین را انجام بدهید.
3-حواس پرتی ها را حذف کنید.
حواس پرتی ها را در فضای تمرین خود به حداقل برسانید.تلفن خود را خاموش کنید یا آن را در حالت بی صدا قرار دهید.سعی کنید برای تمرین،محیطی آرام و متمرکز ایجاد کنید.
4-پیشرفت خود را ثبت کنید.
ثبت کردن روند تمرین و بررسی آن می تواند در مسیر نوازندگی و تمرین شما خیلی مفید باشد،البته به شرط آن که این روند را بررسی و آنالیز کنید.
5-روال تمرینی خود را تغییر دهید.
گاهی اوقات تنبلی می تواند نتیجه کسالت باشد.با کارکردن روی آهنگ ها،تکنیک ها یا سبک های مختلف برای جذاب نگه داشتن تمرین،روال تمرین خود را متنوع کنید.
6-از دیگران بیاموزید.
از معلم موسیقی یا استاد موسیقی تان درس بگیرید.آن ها می توانند راهنمایی،بازخورد و ساختاری را برای روتین تمرین شما ارائه دهند.
در صورتی که در زمینه تدریس خصوصی آموزش گیتار،تدریس خصوصی آموزش ویولن،تدریس خصوصی آموزش پیانو،تدریس خصوصی آموزش ارگ،تدریس خصوصی آموزش فلوت،تدریس خصوصی آموزش آکاردئون،تدریس خصوصی آموزش تار،تدریس خصوصی آموزش سه تار،تدریس خصوصی آموزش سنتور،تدریس خصوصی آموزش دف،تدریس خصوصی آموزش تنبک،تدریس خصوصی آموزش نی،تدریس خصوصی آموزش تنبور،تدریس خصوصی آموزش کمانچه و سایر سازهای مد نظر شمانیاز به مشاوره و تدریس داشتید با موسسه بهار اندیشه تماس بگیرید.
22924816-22924817
09362887188
همچنین در صورتیکه نیاز به بهترین آموزش سه تار در منزل و بهترین کلاس سه تار داشتید با شماره های موسسه تماس حاصل فرمایید.